Powered by Smartsupp

Jak na facebookovou stránku vložit odkaz pro online rezervace?

Facebook je České republice nejpoužívanější sociální síť. Mnoho lidí si neumí svůj den bez facebooku ani představit. To přináší firmám příležitost komunikovat se zákazníky efektivně pomocí sociální sítě. Každá firma má možnost má prezentovat své služby na firemní facebookové stránce. Díky vysokému množství uživatelů na facebooku se může stát firemní facebooková stránka více navštěvovaná než firemní web na kterém máte odkaz pro online rezervační kalendář.

Jak nabídnout zákazníkům online rezervaci služeb s facebookové firemní stránky?

Ukážeme si návod jak vložit tlačítko pro stránku s rezervačním kalendářem přímo na facebookovou stránku. Nejprve se přihlásíme na facebook na vybereme firemní stránku. Na screenu facebookové stránky můžete vidět tlačítko – Přidat tlačítko.

přidat tlačítko

Následně se zobrazí možnosti pro určitý typ tlačítka. V našem případě vybereme možnost “Registrovat se”. Volbu Rezervovat nemůžeme použít, neboť následný výběr aplikací není kompatibilní s Sdiary ani žádnou českou aplikací.

typ tlačítka

V dalším kroku zadáme URL adresu své stránky pro online rezervace. Tuto adresu nalezneme v administraci Sdiary pod odkazem On-line rezervace – Odkaz pro rezervace.

URL tlačítka

Po kliknutí na Uložit máme tlačítko vložené na naší facebookové firemní stránce. Správnou funkci tlačítka si můžeme snadno otestovat kliknutím na Upravit – Otestovat tlačítko.

otestovat tlačítko