Powered by Smartsupp

Jak propagovat svoji provozovnu ve službě Moje Firma od Googlu

google moje firma

Co je aplikace moje Firma od Google

Pomocí nástroje Moje firma můžete přidat svoji firmu do vyhledávání a do mapách společnosti Google. Odkaz na Vaši provozovnu Google zobrazí ve vyhledání podle vzdálenosti zařízení ze kterého uživatel vyhledává k adrese provozovny. Google zobrazuje odkazy na jednotlivé firmy přednostně oproti výsledkům z organického vyhledávání. Pokud je tedy adresa vaší firmy v blízkosti toho kdo vyhledává, pak máte dobrou možnost zobrazit prezentaci firmy na předních místech ve vyhledávání Google.

Prezentace na Google Moje firma je nezbytná součást digitálního marketingu každé provozovny.

Zaregistrovat se můžete zcela bezplatně na adrese na stránce Google Moje firma.

Firemní profil na Google Moje firma

Google moje firma nabízí kromě zápisu provozovny i zápis celé řady informací, které pomůžou prezentovat vaši firmu na internetu a přivést zákazníky přímo na vaši pobočku nebo na webovou stránku na které můžete nabídnou také online rezervaci služby pomocí online rezervačního systému.

google moje firma

Co vše důležité může zobrazit odkaz ve vyhledávání o Vaší firmě?

Recenze – Vaši zákazníci mohou psát recenze o tom jak byly spokojení s návštěvou ve vaší firmě. Tyto recenze si následně mohou přečíst návštěvníci, kteří zvažují kontaktování vaší firmy.
Informace o firmě  – Otevírací doba, telefon, adresa, adresa webu. Zákazníci snadno získají základní informace o firmě aniž by je museli hledat na webu.
Fotky – Fotoprezentace vaší pobočky a produktů.

Odkaz pro rezervaci – Vložit můžete i přímo odkaz na stránku pro online rezervace. Vaši zákazníci se mohou objednat online přímo z profilu Google Moje firma. Stačí vyplnit URL adresu odkazu stránky pro online rezervace v účtu Sdiary.